0722-798-614 ; legeconsult@gmail.com

Topic: Blog

Data 2009-03-09
autor mihaela
Subiect modul de a rambursa descoperitul decont

La societatea la care am lucrat am avut un descoperit de cont si in urma recesiunii economice am ramas somera.Descoperitul era de 5000 RON,care la plecarea din firma trebuiau achitati integral.Nu am avut posibilitatea sa achit creditul in totalitate.Creditul a fost declarat exigibil.M-am prezentat la banca si am achitat cat am putut in acel moment si am incercat sa obtin un timp de gratie pentrua-mi rezolva situatia financiara.Nu am ajuns la nici un rezultat.Mentionez ca acest descoperit de cont mai am cat de cat posibilitate sa il achit esalonat pentru un timp macar pana sa imi rezolv situatia.Peste cateva zile am primit o notificare acasa prin care eram informata ca trebuie sa achit toata suma, altfel se va trece la executare silita a bunurilor din casa.Notificarea era semnata de de persoana care mi-a intermediat creditul si de directorul bancii.Inafara de adresa mea care este si cea de pe contract ,apartamentul este pe numele mamei.
Vreau sa stiu daca in conditiile in care am ramas fara servici din motive neimputabile mie am macar dreptul la o negociere in modul de a rambursa banii(a nu se intelege fuga de la achitarea ratelor)

Contact

avocat Giulieta Marin

legeconsult@gmail.com

Bucuresti - Romania

0722-798-614

Cautare in site

Sondaj

Despre ce ati vrea sa cititi in acest site?

• drept civil
    20%
  • dreptul familiei
    21%
  • raspunsuri la intrebari
    53%
  • umor din instante
    6%

Portfolio

Servicii

Activitatea Cabinetului  nostru  de  Avocatura  consta in acordarea de consultatii juridice pentru persoane fizice si juridice, asistenta si reprezentare in urmatoarele domenii: dreptul familiei,drept civil,dreptul muncii,drept comercial

cabinet avocat Giulieta Marin© 2008 All rights reserved.

Free website :: Webnode

Romanian Top 30