0722-798-614 ; legeconsult@gmail.com

Topic: Blog

Data 2009-03-14
autor m_g10@rocketmail.com
Subiect Re: modul de a rambursa descoperitul decont

La societatea unde am lucrat am avut un descoperit de cont si in urma crizei economice am ramas somera.Descoperitul de cont a fost de 5000RON,care la plecarea din firma a trebuit sa ii achit integral.Nu am avut posibilitatea sa achit creditul in totalitate.Creditul a fost declarat exigibil.M-am prezentat la banca si am achitat cat am avut posibilitate si totodata am incercat sa obtin o reziliere a contractului, dar fara rezultat.Dupa cateva zile am primit acasa o notificare in care mi se cerea sa ma prezint la banca sa achit suma,dar nu mi s-a specificat nici odata.In caz contrar banca va trece la executie silita.Acuma eu va intreb urmatoarele:daca eu locuiesc in casa parintilor si pe acte nu este nimic pe numele meu,parintii neavand nici un amestec cu descoperitul meu de cont ce se poate intampla;daca eu am ramas fara servici din motive neimputabile mie exista o cale de a reesalona rambursarea de cont si daca da care ar fi aceasta?

Contact

avocat Giulieta Marin

legeconsult@gmail.com

Bucuresti - Romania

0722-798-614

Cautare in site

Sondaj

Despre ce ati vrea sa cititi in acest site?

• drept civil
    20%
  • dreptul familiei
    21%
  • raspunsuri la intrebari
    53%
  • umor din instante
    6%

Portfolio

Servicii

Activitatea Cabinetului  nostru  de  Avocatura  consta in acordarea de consultatii juridice pentru persoane fizice si juridice, asistenta si reprezentare in urmatoarele domenii: dreptul familiei,drept civil,dreptul muncii,drept comercial

cabinet avocat Giulieta Marin© 2008 All rights reserved.

Make a free website :: Webnode

Romanian Top 30