| Data | 2009-03-14 |
| autor | m_g10@rocketmail.com |
| Subiect | Re: modul de a rambursa descoperitul decont |
La societatea unde am lucrat am avut un descoperit de cont si in urma crizei economice am ramas somera.Descoperitul de cont a fost de 5000RON,care la plecarea din firma a trebuit sa ii achit integral.Nu am avut posibilitatea sa achit creditul in totalitate.Creditul a fost declarat exigibil.M-am prezentat la banca si am achitat cat am avut posibilitate si totodata am incercat sa obtin o reziliere a contractului, dar fara rezultat.Dupa cateva zile am primit acasa o notificare in care mi se cerea sa ma prezint la banca sa achit suma,dar nu mi s-a specificat nici odata.In caz contrar banca va trece la executie silita.Acuma eu va intreb urmatoarele:daca eu locuiesc in casa parintilor si pe acte nu este nimic pe numele meu,parintii neavand nici un amestec cu descoperitul meu de cont ce se poate intampla;daca eu am ramas fara servici din motive neimputabile mie exista o cale de a reesalona rambursarea de cont si daca da care ar fi aceasta?
Despre ce ati vrea sa cititi in acest site?
Activitatea Cabinetului nostru de Avocatura consta in acordarea de consultatii juridice pentru persoane fizice si juridice, asistenta si reprezentare in urmatoarele domenii: dreptul familiei,drept civil,dreptul muncii,drept comercial
Make a free website :: Webnode