| Data | 2009-01-08 |
| autor | Dana |
| Subiect | angajati si angajatori |
Din cauza preamaritei crize economice s-a dat apa la moara patronilor si au si inceput sa-si bata joc de angajati.Lucrez la un hotel din Brasov si sunt uimita de ceea ce a inceput sa ne faca angajatorul.In primul rand cine pleaca din firma nu primeste bani pe zilele de concediu legal neefectuat pe motiv ca asa e politica firmei( eu stiu ca legea spune ca sunt obligati sa iti plateasca)apoi au facut restructurari dar de fapt au dat oamenii afara fara sa le intocmeasca formulare de somaj ,apoi cea mai grava incalcare ne obliga sa fim de acord sa ni se puna pe cartea de munca salariu minim pe economie chiar daca o persoana are salariu de 15 mil sau mai mult va avea 6 mil sau 10 mil daca e absolvent de studii superioare.Asta cu promisiunea ca in mana o sa luam salariul ca si pana acum.Dar lucrul acesta este clar ca ne va afecta in multe moduri.Cum se uita cineva la o eventuala angajare cand vede ca de la 18 mil ai ajuns la 6?apoi pierzi la pensie ,nu poti face credite....si ce siguranta avem noi ca ne vom lua banii in mana ca pana acum?La cat de ticalosi sunt or sa vina intr-o luna si or sa spuna :stiti,noi nu putem de data asta sa va dam banii ca stam prost....si se vor invata sa faca mereu asa.Ce sanse am daca ii dau in judecata?Mi-a spus cineva ca nu as avea castig de cauza daca incerc sa ma lupt cu ei care au bani eu o amarata?Sa inteleg ca legile sunt facute numai pentru cei mici iar cei mari pot sa le incalce linistit?Nu cumva insala statul prin aceasta metoda,sa nu mai plateasca impozite etc?
Va multumesc anticipat.
Despre ce ati vrea sa cititi in acest site?
Activitatea Cabinetului nostru de Avocatura consta in acordarea de consultatii juridice pentru persoane fizice si juridice, asistenta si reprezentare in urmatoarele domenii: dreptul familiei,drept civil,dreptul muncii,drept comercial
Multilanguage free website :: Webnode