0722-798-614 ; legeconsult@gmail.com

intrebarile dvs. aici

Data 2009-02-23
autor Stan Irina
Subiect Card de credit

Buna ziua!Sotul meu in 2007 a aplicat pt un card de credit.Cererea a fost depusa la firma unde lucra atunci si nu la banca.Firma se ocupa cu transport valori si avea legatura directa cu banca respectiva.Dar cererea a fost respinsa de catre conducerea societatii. Anul acesta,in februarie 2009 a mai solicitat un card de credit(nu mai lucreaza la societatea respectiva),dar cererea a fost respinsa de catre banca pe motiv ca are o restanta de 257 lei din 2007 si figureaza cu risc maxim de indatorare.Mentionez ca sotul meu nu a fost informat ca banca i-a acordat descoperirea de cont in 2007 si nu a vazut niciodata cardul emis pe numele lui.Ce am putea face ca sa nu mai figureze cu risc maxim de indatorare?Suma e mica si suntem dispusi sa o platim chiar daca nu am beneficiat de pe urma cardului din 2007 si nu am facut nici o tranzatie in contul respectiv.Va multumesc anticipat,Irina Stan.

Contact

avocat Giulieta Marin

legeconsult@gmail.com

Bucuresti - Romania

0722-798-614

Cautare in site

Sondaj

Despre ce ati vrea sa cititi in acest site?

Portfolio

Servicii

Activitatea Cabinetului  nostru  de  Avocatura  consta in acordarea de consultatii juridice pentru persoane fizice si juridice, asistenta si reprezentare in urmatoarele domenii: dreptul familiei,drept civil,dreptul muncii,drept comercial

cabinet avocat Giulieta Marin© 2008 All rights reserved.

Free website :: Webnode

Romanian Top 30