0722-798-614 ; legeconsult@gmail.com

intrebarile dvs. aici

Data 2009-04-29
autor Alexandra
Subiect drept penal

buna ziua!! numele meu este Rotaru Alexandra si vroiam , daca se poate, sa va cer o parere despre un caz din familia mea. In anul 2002 sora mea a plecat in spania la sugestia unei prietene. Acolo sub presiunea unui grup de tigani pe mana caruia a incaput s-a prostituat vreme de aproximativ un an.La un moment dat acest grup de tigani a fost retinut de politia spaniola iar la ora actuala si politia romana ancheteaza acest caz. sora mea a fost chemata sa dea o declaratie iar la sugestia politistilor a fost trecuta din martor in parte civila vatamata-ma scuzati daca termenii nu sunt exact acestia dar nu am studii juridice si nu intelegem mare lucru din ce se intampla. Totodata nu suntem o familie bogata si nu ne permitem sa avem un avocat personal si de aceea am apelat la acest gen de site. Dupa cum spuneam am fost avertizati ca am putea primi vizite din partea avocatilor acestor tigani iar sora mea este complet distrusa deoarece nimeni din familie nu cunoaste ce s-a intamplat si mai ales deoarece acum este logodita si exista sansa ca prietenul sau sa afle. As vrea daca se poate sa-mi spune-ti cum sa facem pentru a evita ca adresa noastra sa apara publica sau pentru a fi feriti de aparitia oricui la domiciliul nostru precum si daca avem mai multe sanse ca acesta sa se intample daca este doar martor si nu parte vatamata. Imi cer scuze daca prin intrebarile mele v-am irosit prea mult din timpul dumneavoastra si sper din toata inima ca ne puteti ajuta.

Contact

avocat Giulieta Marin

legeconsult@gmail.com

Bucuresti - Romania

0722-798-614

Cautare in site

Sondaj

Despre ce ati vrea sa cititi in acest site?

Portfolio

Servicii

Activitatea Cabinetului  nostru  de  Avocatura  consta in acordarea de consultatii juridice pentru persoane fizice si juridice, asistenta si reprezentare in urmatoarele domenii: dreptul familiei,drept civil,dreptul muncii,drept comercial

cabinet avocat Giulieta Marin© 2008 All rights reserved.

Build free website :: Webnode

Romanian Top 30